Profil

Ny _profilØDEGAARD BEGRAVELSER
Henning Kristensens eftf.

Forretningen har eksisteret siden 1895, dengang beliggende i Nygade, Herning.
Frem til 2008 hvor vi overtog forretningen, har der været forskellige ejere - heriblandt Aagaard Nielsen og senest Henning Kristensen som har drevet forretningen i 20 år.

Bente Ødegaard er oprindelig uddannet blomsterdekoratør. Efterfølgende er hun uddannet social- og sundhedsassistent og har arbejdet i plejesektoren i 15 år. Jørgen Ødegaard er oprindelig uddannet tømrer, men har i ca. 12 år arbejdet som graver og kirketjener og derefter 12 år som kordegn i Herning.
 
OMSORG OG PRAKTISK HJÆLP

Det er så umådelig vigtigt, at man får sagt ordentligt farvel til dem, man mister - uanset om det er børn, ægtefælle, forældre, søskende, en nær ven eller hvem der ellers måtte stå ens hjerte nær.
Vi har - med vores forskellige baggrunde og erfaringer - en god ballast for at hjælpe i den svære situation, man er i, når man har mistet.
 
Vi er medlem af foreningen Danske Bedemænd, der sikrer vore kunder et godt kvalitetsarbejde, og at vi altid er informeret om begravelseshjælp, efterlevelseshjælp samt nye regler inden for begravelse og kremering.

Webdesign af Søgemedier A/S