Publikationer

Bfc 0138626702b 78395c 76d 4697a 4f 8aMIN SIDSTE VILJE
Der er mulighed for at skrive en sidste vilje. Dette henvender sig især til den, der gerne vil være sikker på, at de ting, man selv ønsker i forbindelse med sit eget dødsfald, bliver fastholdt. På denne måde har man overfor nærmeste pårørende og venner givet udtryk for sin sidste vilje. Publikationen kan hentes i pdf-format fra Danske Bedemænds hjemmeside.
 
ELYSIUM
Igennem Danske Bedemænd er der også mulighed for en begravelsesopsparing, Elysium. Dette er et tilbud til alle, der vil være sikre på, at begravelsen/bisættelsen bliver afholdt nøjagtigt, som det er nedskrevet i ens sidste vilje. Opsparingen er båndlagt og kan kun bruges til ens sidste rejse.
 
HVOR GÅR MAN HEN NÅR MAN GÅR BORT

Danske Bedemænd har udgivet børnebogen "Hvor går man hen når man går bort". Bogen henvender sig til børn og forklarer på en god måde, hvad det er, der sker, når vi ikke er her mere. Bogen er nu indtalt på CD af Lone Hertz, og kan give alle i familien en god fortælling. Der findes også en malebog med motiver fra historien. Bogen kan købes hos Ødegaard Begravelser.

Gratis publikationerne kan bestilles her

 

Webdesign af Søgemedier A/S